7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

FF-30VT / 3,0 kW med tank

FF-30VT / 3,0 kW med tank
FF-30VT / 3,0 kW med tank-2FF-30VT / 3,0 kW med tank-2FF-30VT / 3,0 kW med tank-2
FF-30VT / 3,0 kW med tank

Beskrivelse
Varmekamin med unikt aftrækssystem

Denne teknologi kan opvarme rum på op til 125 m³ uden at bringe røggasserne ind i rummet. Disse varmeapparater er forsynet med dobbelt rør for tvunget røggasudluftningssystem/-aftræk, som er meget let at installere. Der skal blot laves et lille hul i væggen, uafhængig af væggens materiale: Træ, mursten, murværk eller endda metal, for at forbinde aftræksrøret med husets yderside.

Modelbeskrivelse

Højkapacitets varmekamin i størrelser fra 3 til 9,5 kW, kan bruges sikkert i lukkede områder, uden behov for ventilation, men stadig med den økonomiske og behagelige varme, som kaminolien giver. I processen tvinger en stor og støjsvag ventilator luften til at passere gennem den opvarmede varmeveksler og fordeler ren og opvarmet luft, på en hurtig og effektiv måde i rummet. Resultatet er røgfri, lugtfrit, rent og behagelig varm luft, der pulseres ind i rummet ved hjælp af et sikkert, højeffektivt og økonomisk varmesystem.

Anvendelsessteder

Det er den bedste varmeløsning til campingvogne, mobil-homes, feriehuse eller forskellige rum i dt hus, der ikke forsynes af centralvarme. FF varmekaminerne er designet til at køre på standard kaminolie, med et ekstremt lavt strømforbrug.
Kan f.eks. drives af solcelle/batteripakke.
Hver model er forsynet med et ”udluftningssystem/aftrækssæt”, men der er også mulighed for ekstra tilbehør til andre installationer.

Hovedfunktioner ved FF paraffinbrænderen:

Laserbrænderteknologi: FF laservarmeren er et af de mest brændstofeffektive varmesystemer. Dens specielle varmeveksler i rustfrit stål giver en effektivitet på 92 %, hvilket giver alle fordelene, som ved et centralvarmesystem.
Automatisk drift: FF laservarmeren har et simpelt digitalt kontrolpanel, der viser rumtemperatur, temperaturindstillinger, ur og fejlkoder. Når temperaturen indstilles på termostaten, vil brænderen automatisk vælger en af ​​de 4 brændetilstande (høj-middel-lav-OFF) for at opnå og opretholde den ønskede temperatur, samtidig med at den maksimale brændstofeffektivitet styres.
Indbygget sikkerhedsanordning: FF laservarmeren har flere sikkerhedssystemer indbygget, for eksempel;
Flammesensorer, der registrerer om varmelegemet er tændt eller ej. Fejlkoder vil blive vist i tilfælde af fejl, og brænderen stoppes automatisk.


Der er 2 forskellige modeller af FF laservarmer: Visse modeller (FF 30 T/FF 55T) er forsynet med en aftagelig brændstoftank, som nemt kan fyldes med den manuelle brændstof sifonpumpe, som medfølger. Andre modeller (FF 30 – FF 55 – FF 95) kan tilsluttes en ekstern brændstoftank med stor kapacitet (op til 300 liter), hvilket også giver stor frihed.
 

Datablad

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
?
FF-30VT FF-30VT / 3,0 kW med tank 11.994,00
VVS nr. FF-30VT
FF-30VT / 3,0 kW med tank
? 11.994,00
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70