7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Transportabel Outdoor infrarød varmer med kogeplade R26 / 2,6 kW

Transportabel Outdoor infrarød varmer med kogeplade R26 / 2,6 kW
Transportabel Outdoor infrarød varmer med kogeplade R26 / 2,6 kW-2Transportabel Outdoor infrarød varmer med kogeplade R26 / 2,6 kW-2Transportabel Outdoor infrarød varmer med kogeplade R26 / 2,6 kW-2
Transportabel Outdoor infrarød varmer med kogeplade R26 / 2,6 kW

Beskrivelse

“Nyd friluftslivet hele året rundt”

Udelivet er en eventyrlig måde at udforske naturen og opleve alt i det fri, som ”ikke-campister” nok aldrig vil opnå. Camping er ikke kun om forår og sommer, det er supersjovt året rundt og giver dig et nyt syn og nye perspektiver på de områder, du opholder dig i.

Holder mad og drikkevarer varme

Kaffe eller te tilberedt og drukket udenfor, smager bare bedre fra en kedel eller kande på din Toyotomi brænder/varmer. Og hvad slår at spille brætspil eller kort om aftenen med dine venner? Gør det nemt og gør det hyggeligt. Med en Toyotomi brænder/varmer føles det ligesom at sidde ved siden af ​​et dejligt varmt lejrbål, men uden besværet med gnister og aske, og du undgår indånding af røg fra bålet. Campinglivet er så meget mere behageligt med denne praktiske Toyotomi udendørsbrænder/-varmer.

Kompakt terrassevarmer

Og vidste du, at denne praktiske udendørsbrænder/-varmer også sælges og bruges som den perfekte kompakte udendørs terrassevarmer til dit hjem? Hemmeligheden er at en kompakt Toyotomi udendørsbrænder/-varmer slår mange store terrassevarmere i varmeeffektivitet.

Nem at transportere

Før du pakker dit udstyr og begiver dig ud i naturen, så tag et kig på denne uundværlige brænde-/varmeenhed, som vil gøre en nat under stjernerne til en af ​​dine bedste minder. Nyd komforten med denne Toyotomi brænder/-varmer, som bliver din bedste ven, sommer og vinter. Du bliver uden tvivl tilfreds med en Toyotomi udendørsbrænder/-varmer, som er meget nem at transportere i den praktiske bæretaske (tilvalg).

Datablad

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
KS-R26 Transportabel Outdoor infrarød varmer med kogeplade R26 / 2,6 kW 3.750,00
VVS nr. KS-R26
Transportabel Outdoor infrarød varmer med kogeplade R26 / 2,6 kW
L 3.750,00
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70